Viikko takan kevennettyä elämää. Moni on varmasti aloittanut maanantaina tai aloittaa ensi maanantaina. Laihdutushaaste. SimpleSD, Alku. Kuningattaren korsetti ja mitä ihmeitä niitä nyt onkaan.  Minä ostin kertauskurssin Kaisa Jaakolan Hyvänolon hormooni diettiin. Niin ja olin kyllä jo pyhästi päättänyt etten sorru enää yhteenkään nettivalmennukseen.

Minä kyllä tunnistan omassa ruokavaliossani ne sudenkuopat. Kyllä ne on ne ihanat herkut ja loputon leivän puputtaminen. Miksi sitten hankin nettivalmennuksen? Toivon siitä henkistä tukea ja jotain? Ehkäpä niitä liikuntaohjeita? 

Jokatapauksessa on edistystä tapahtunut. Aluunhan se paino tippuu, minulla ekaviikon tulos oli -1,6 kg.  mutta kaikkihan jaksaa keventää yhden viikon :D  ja ehkä seuraavankin. Sitten ollaankin jo tilanteessa jossa tahdonvoima astuu peliin mukaan. Minulla on nyt todella hyvä syy saada kevennettyä, oikeastaan voisin heittää tähän pienen tavoitteen, 10 kg.

Aikaahan täsä toden näköisesti on se vajaa puolivuotta, koska leikkaus ei ole kiireellinen ja kiireettömän leikkaukseen jonotus kestää hoitotakuun puitteissa n. 6 kk.

12694739_10153916794246649_5740991012892

Siinäpä yksi viikon annoksista, Jauhelihaa 200g , pussillinen 750g Lidlin Italian gourmet kasvisksia ja kananmunat hyytymässä ruuan päällä. annoksia 2 , ja kyllä tuli vatsa täyteen.

Kasvisvoittoisella ja riittävästi proteiinipitoisella ruualla jaksaa paremmin. 

Aamupalle on kaurapuuro tehnyt paluun, lisään valmistusvaiheessa lusikallisen leseitä ja 2 tl pellavansiemeniä. Proteiiniksi syön joko kananmunan tai rahkaa marjojen kanssa. Aamupala on runsas. Periaatteessa voisin jakaa sen kahteen osaan niinä aamuina kun herätyskello soittaa jo 4 aikaan. 

Kohtahan onkin jo joulukuu joka tuo kaikki ihanat jouluherkkuhaasteet mukaan tähän keventäjän elämään.